GTop.ro / GTopStats.com official forum  

Go Back   GTop.ro / GTopStats.com official forum > GTop.ro - Forum in limba romana > Vanzari - cumparari

Vanzari - cumparari Tot ce poate fi cumparat sau vandut, poate fi postat aici: reclame, bannere, site-uri si softuri, sau domenii, toate se posteaza aici.

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-26-2010
Member

network is on a distinguished road
Default Vand urmatoarele domenii:

reklameonline.ro - 1000 $
manforwoman - 15 $
womanforman - 15 $
searchengineonline.org - 100 $
fresh-template.com - 50 $
cluj-napoca.name - 500 $
central-core.org - 500 $
people-time.com - 250 $
caut-job.com - 500 $
anunt-uri.com - 500 $

Last edited by network; 07-27-2010 at 01:54 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 07-26-2010
Member

cosmo is on a distinguished road

Wow, ce domenii tari.... De ce ceri totusi pe microsoftcompany asa multi bani ? Sti ca poti sa le pierzi in orice moment ? Sti ca imediat ce ajunge sub nasul lor pierzi aceste domenii in cazul cel mai fericit fara sa fi dat in judecata ? Sti ca aceste domenii sunt trade marks si poti sa pierzi linistit bani grei din cauza ca le scoti la vanzare cand colo nici macar nu-ti apartin? Am auzit de site-uri care doar au avut in nume "Windows" si s-au dus dracului. So.... Nu vad de ce la tine sunt asa scumpe si de ce pui asa o valoare mare pe ele cand colo ele pentru mine sau alt webmaster cu capul pe umeri au valoarea 0. Cat despre restul, fi serios "ReKlamaonline" 1000$ ? Vezi pe undeva cocalari care sunt si webmasteri ? EU unul nu, deci ceea ce vinzi tu acolo valoreaza mai putin de 150 $ TOTUL.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 07-26-2010
Member

E parerea ta si o respect!Cat piveste "nasul" Stai linistit sunt sub lupa lui Bill Gates pe twitter de mult timp! contul lui real!
Domenile nu imi apartin? Nu stiam ca le-am platit!?
Reply With Quote
Old 07-26-2010
Member

NWThemes is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to NWThemes
Smile Vreau sa vand

romanul nostru saracu, incearca sa scoata bani si din piatra seaca. Nu sunt scumpe dar mare parte din ele sunt nefolositoare in cazul meu.
Cand l-am auzit pe fratele meu ca a dat 1milion pe un an de zile plus intretinere si platforma (template inclus) am ramas perplex, are mai bine de 2-3 luni de cand are domeniu .ro si pentru (ca face fapte bune) inca un an a mai obtinut un domeniu gratuit pe care va aparea site-ul Larei. Deci 2 la 1 milion + intretinere, design (partial la site-ul sau, custom design "Lara") CMS Joomla in .ro
www.artistmediaevents.ro

PS: mai astept pana "se usuca apa din Saucesti" si am sa recurg la domeniu platit in .com pe server strain. Subdomeniile noastre care apar peste noapte...la fel si dispar (te mai alegi si cu vre-o teapa ceva, data loss, biti furati si altele de gen)
"Traim in rOMANIA si asta ....ne prosteste"
Reply With Quote
Old 07-26-2010
Member

Nu ai prea inteles esentialul din ceea ce am zis, doar ca daca se face sa dea ei de tine si sa nu le placa ceea ce faci pot oricand sa te lase fara domenii si sa te dea in judecata pentru ca le folosesti numele si tu bine inteles vei pierde aceea judecata si vei plati bani grei pentru ca le-ai folosit numele. Multe persoane pot sa confunde domeniile cu site-ul oficial al microsoft, in cazul asta e jale iti zic eu.... Te lasa fara bani So tot crezi ca domeniile sunt alte tale ? Poate ca-ti sunt pe nume, dar nu poti sa le folosesti.

Ps. nu crezi ca sunt niste domenii super bune si nimeni nu le-a inregistrat ? De ce nu ia nimeni softpediasrl.ro ? te-ai gandit ? ...... In fine n-o duc mai departe cu tine ca n-are rost
Reply With Quote
Old 07-26-2010
Member

Pai chiar asa!De ce te-ai bagat in seama daca nu cumperi!?Deocamdata le folosesc ca toata lumea care cumpara un domeniu pregateste pagina web si il foloseste dupa aceea!
De cand imi duci grija banilor mei sau ca ramin fara bani?!
Esti contabilul meu si nu stiam?Sau avocatul meu?
softpediasrl.ro - ? Poate il cumpar eu daca e valabil!Nu e cumparat sau rezervat!
Eu imi vand mica afacere sau caut colaboratori!Care e problema ta!?sa iti dau unul gratis sau sa iti cumpar un domeniu sau ce vrei sa evidentiezi cu replicile tale!?
Vezi de oala ta si lasama tu pe mine cu ale mele!
Reply With Quote
Old 07-26-2010
Member

Default Da ia sa nu mai vand eu nimic!

Ia sa tin numa pentru mine!
Reply With Quote
Old 07-27-2010
Member

Arrow Microsoft

Microsoft este deja un brand, orice asociere in genul MicrosoftX este ilegala, si dau exemplu in logo, nu ma aventurez in denumire pentru ca este si mai tragic. Material optinut de la Microsoft brands names and Trademaks Association.
# The Microsoft logo cannot be imitated, or used as a design feature on any materials.
# You can use only approved Microsoft logo artwork.

* The Microsoft logo can only appear in black letters, or reversed to white letters. The logo can never be displayed translucent over a background, displayed using multiple color dimensions, or displayed using multiple colors for the letters in the logo.
* The Microsoft logo must always be accompanied by the registered trademark symbol (®).
# The Microsoft logo cannot be imitated, or used as a design feature on any materials.
# You can use only approved Microsoft logo artwork.

* The Microsoft logo can only appear in black letters, or reversed to white letters. The logo can never be displayed translucent over a background, displayed using multiple color dimensions, or displayed using multiple colors for the letters in the logo.
* The Microsoft logo must always be accompanied by the registered trademark symbol (®).

# The Microsoft logo must stand alone and cannot be combined with any other object. This includes but is not limited to other logos, words, graphics, photos, slogans, numbers, design features, or symbols. The logo must never be used to represent the word "Microsoft" in text, such as in a headline, product-name logotype, or copy content in printed materials.
# The Microsoft logo must stand alone and cannot be combined with any other object. This includes but is not limited to other logos, words, graphics, photos, slogans, numbers, design features, or symbols. The logo must never be used to represent the word "Microsoft" in text, such as in a headline, product-name logotype, or copy content in printed materials.
Reply With Quote
Old 07-27-2010
Member

Aiurea, cum sa iei numele unui Trade Mark si unui Brad ca SoftPedia sau Microsoft si sa te folosesti de numele lor pe internet, este ceva, daca nu imposibil. Genereaza confuzie si te folosesti de brand-ul lor, era cineva prin romania care a pierdut domeniul portal-ebay.com, fara drept de replica, deci ce te tot agiti pe aici cu domenii pe care daca le-ai folosi la capacitate maxima si ai incerca sa dezvolti un proiect pe ele ai ramane fara ele ? Bani tai ? Vad ca prea te ti in piept cu treaba asta de webmasteru, nu inteleg ce te face pe tine mai zmeu ca alti si inregistrezi domenii de genul. Asta-i Romanul crede ca a prins picioru lui Dumnezeu si cand colo e cu tot acolo jos.

Marcile inregistrate nu pot fi folosite de nimeni pentru ca sunt protejate. Cum ar fi sa fac eu portal-softpedia.com ? Ce zici ? Ar intra lumea la mine fara sa stie ca am sau nu legatura cu sf ? Fi serios....

Xeon, Mike (papuci, nume de om, si multe altele ) Deci clar cade .... Sonny poate fi luat cum vrei atata timp cat nu e folosit ca "Sony" si nu activeaza in acelasi mediu de activitate ca si Sony, adica telefonie, etc....

Am vazut multe pe forumu asta, de la filme online legale pana la ce stiu eu ce maestri seo, dar asta le intrece pe toate, sa te folosesti de un TM doar pentru ca zici tu ca-i bine..... Iti jur ca daca s-ar intampla sa dau de un site care se foloseste de numele microsoft si eu sa intru pe el doar din cauza asta, asi da report si le-asi zice ca am fost pacalit de nume, pe scurt s-ar lasa cu scandal.

Faci ce vrei, esit incapatanat si increzut, la fel ca si in topicul unde cautai colaboratori pentru super site-uri. Bafta cu vanzarea, sper sa nu-ti gasesti prostul
Reply With Quote
Old 07-27-2010
Member

Exclamation offtopic

Pana la urma cred ca topicul era "Vand urmatoarele domenii:"
si din neglijenta am ajuns sa dezbatem marile marci si branduri

@DJXEON tot respectul dar asa apar FILLA in loc de FILA, NYKE in loc de NIKE s.a.m.d cat despre geamuri, termopane si pastile...e un conflict... daca proprietarii accepta e ok, sau poate e un singur om cu 2 firme...cine stie

edit news

Last edited by NWThemes; 07-27-2010 at 02:08 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules