![]() |
|
|||||||
| Sugestii / Idei Daca aveti vreo sugestie, sau o idee pe care ati dori sa o vedeti implementata in sistemul nostru de statistici, aici este locul potrivit pentru a o arata |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Salut ce pareri aveti despre un site gen trilulilu...oricum mai am de lucrat la el ceva..vreau doar sa va dati cu parerea si cam ce i-ar mai trebui
intra : TVRon Music - Muzica Po****ra,Manele,Straina,Hip-Hop,House,Club si multe alte surpize.:: vreau sa probati tot la el,upload,afisarea pe alte site-uri,exact tot tot.. multumesc |
|
|
|||
|
|||
|
e dragut site-ul, numai nu il numi "gen trilulilu" ca nu seamana nici pe departe
pe logo de ce scrie volume daca site-ul se numeste TVRon ![]() aa da, si ar mai fi, sa le pui pe genuri, piesele in rest e destul de tare site-ul, bravo ![]() astea au fost doar niste sugestii |
|
|
|||
|
|||
|
E chiar interesent si are un aspect mai placut decat trilulilu
|
|
|
|||
|
|||
|
deci am rezolvat problema cu e-mailul,te poti inregistra fara confirmare,v-am confirmat eu conturile asa ca puteti sa-l testati....
pai nu pot sa pun numele artistului la categorii ca imi e f greu,sunt sute de mii de artisti,asa am pus doar categoria.....mai dati-mi idei de niste categorii... multumesc |
|
|
|||
|
|||
|
E dragut siteul, ai lucrat cu Joomla?
|
|||
|
|||
|
Site-ul ca continut e ok, design ok, navigabilitate ok. Am totusi o sugestie...stiu ca e ceva de munca dar crezi ca ai putea sa faci rost de thumbnail in loc de castile alea...ar arata mult mai bine daca in loc de casti sa se observe o imagine reprezentativa a piesei in cauza. In rest mi se pare chiar "de vizitat" .
Incearca si scapa de tot ce inseamna limba engleza in continut de site romanesc. Arata destul de comic Home Membri Mesaje Muzica ![]() Succes |
|
|
|||
|
|||
|
hmm vad pe aici niste idei bune,ce ar fii sa veniti si voi in echipa mea sa ma ajutati ?
... eu va dau admin doar la cei care au venit cu idei dar cum vreti sa faceti contra cost?
|
|
|
|||
|
|||
|
poti inlocui imaginea default a piesei?
"noImage_audio_T" ar arata altfel. ti-am lasat un sample cu Miki Love daca e ceva iti las si psd. Have fun. imi place xcum |
|
|
|||
|
|||
|
am modificat cu imaginea .....imi plake,voua va place cum arata ?....
multumesc mult,si daca mai aveti idei va rog sa mi le spuneti,deja djxeon a intrat in echipa mea, "NWThemes" te asteptam si pe tine daca doresti... |
|
|
|||
|
|||
|
Pentru un moment am cateva proiecte la care lucrez, multumesc pentru invitatie, nu o refuz doar ca nu o pot onora deocamdata. Vom colabora fara doar si poate.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|