![]() |
|
|||||||
| Probleme / indoieli Daca aveti o problema, sau ceva indoieli legate despre sistemul nostru de statistici, aici este locul in care ar trebui sa postati. |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
de 2 saptamani tot incerc sa aflu de ce pe harta mea nu imi apare nici un vizitator la toate orasele sunt 0, si la ip-urile care intra pe site-ul meu imi apare numai steagul U.S.A am testat si de pe alte calculatoare care sigur sunt cu ip-u de romania dar tot steagul USA apare ....de cateva zile am mai deschis un topic cu aceeasi problema dar nimeni nu imi raspunde ...din cate am vazut cei care se ocupa cu probleme in GTOP ,am observat ca la alti se raspunde pe topicurile lor, mai ales daca este o prostie in acel thread ...rapid se raspunde si eu ca ma chinui de cateva saptamani sa aflu care este problema nu ma baga nimeni in seama....trebuie sa imi fac alt cont oare sa stiu macar ?
|
|||
|
|||
|
In primul rand tie iti apar vizite de pe Usa ,pt ca toate vizitele tale vin de pe "surf exchange " .Ia opreste tu prostia aia de "trafic automat " sa vezi ca numai apare nicio vizita . Tu chiar nu iti dai seama ca nu ai niciun beneficiu ?
http://www.picz.ro/show-image.php?id...d03c5f7c68a8e8 Tu ai trafic ZERO (0 ) .Asta e raspunsul |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
stai ca acuma am vazut ca tu esti ala care acuma cateva zile sa bagat in seama fara sa stie despre ce este vorba , omule lasa oameni experimentati sa raspunda la acest post nu te mai baga ca musca in lapte, te rog eu mult ...eu astept un raspuns de la cineva care este in masura nu de la unu ca tine care arunca cu raspunsuri asa numa sa se afle in treaba gen: schimb de trafic sau sa opresc nu stiu ce......
Filmeonlinesubs Last edited by filmeonlinesubs; 4 Weeks Ago at 04:16 PM. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Nu inteleg tu chiar astepti alt raspuns ? Sau vrei sa iti zica administratorul : " tu nu folosesti schimb de trafic ,ci problema este la noi ,nu suntem in stare sa afisam cum trebuie statisticile de pe site-ul tau " . Bafta " in aflarea raspunsului " |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
da asta este problema bounce-u ala de care tot zici tu este 100% de cand ma stiu dar asta este si problema ,deaceea am deschis un topic pentru a mi se rezolva ...in primul rand faza cu steagurile si in al 2 ca nu imi apare pe harta nici un vizitator .......inseamna ca este o problema si stai linistit ca am oameni care intra si nu de pe schimb de trafic cum tot zici tu .....vreau sa stiu si eu daca se poate rezolva dar ec este interesant ca wta , imi arata altceva decat Gtop-u...dar in fine...vad ca pana la urma nimeni nu imi zice de ce am atatea steaguri de U.S..A interesant oricum.
|
|||
|
|||
|
Salut.
Pe contul Y!M imi arata IP meu si steagul (ro) ,corect. Dar pe celalalt cont Trupa.wordpress, am acelasi IP (corect) dar difera tara (USA) amuzant si interesant. O solutie nu am...astept idei.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|